Fra 20 juni holder vi ferie :) Alle bestillinger sendes efter 04 juli 2022.

 

 
Søg
Filters
Close

Gratis gaver ved hvert køb - klistermærke, malebilleder, kridts, gadgets

23. maj 2016

 

Gratis gave

Som forældre er vore børns sikkerhed det mest vigtige. Derfor har vi fået fremstillet to forskellige klistermærke til bilen og vi giver dem gratis ved hvert køb i unikbarnebutik.dk 

 

Vores klistermærke:

BABY ON BOARD - klistermærket har til formål at advare og gøre bagvedkørende bilister ekstra opmærksomme. Forhåbentlig kan det være med til at forebygge sammenstød. Derudover er det i ulykkestilfælde information til ambulancefolk, om at der i dette køretøj er børn i bilen. Som ekstra bonus giver det vores medbilister en gyldig forklaring på, hvorfor vi kører langsommere og mere forsigtigt end dem og dermed forhindrer dem i at blive utålmodige.

SAFE SPOT – Det visualiserende klistermærke er uddannende og kan bruges både i hjemmet og på bilen. Dit Safe Spot Sticker kan bruges på din bil, eller det kan bruges til at signalere et sikkert område (safe spot) for uden- og indendørs arealer, som kan være farlige for barnet. Dette kan være områder som indkørslen, svømmepølen, køkkenbænken eller et arbejdsområde. Med Safe Spot klistermærket skaber du et sikkert ståsted/ventested for dit barn i et potentiel farligt miljø, et ventested uden skader. Klistermærket forebygger skader når faren er nær.

Du kan bruge dit klistermærke i området omkring svømmepølen eller ved siden af indkørslen – så hvis dit barn går ind i området ubevogtet, har det et sikkert sted at vente på den voksne. Safety Spot klistermærket kan også bruges på ydersiden af køkkenbænken, så børnene ikke kommer i vejen for fødderne eller elektriske køkkenapparater og køkkengrej.

I køkkenområdet, med et sikkert sted at stå og vente uden for fare, tillader klistermærket dig at interagere med dit barn imens du forbereder måltider – uden at de er i umiddelbar fare.

Ved siden af indkørslen tjener dit Safe Spot klistermærke som et sikkert område, hvor dit barn kan vinke goddag eller farvel til familie eller besøgende uden at være nær biler eller indkørslen.

 

Vores malebilleder :

Vi giver  gratis malebilleder og kridts ved hvert køb. Billederne er størrelse A4. De er en dejlig overaskelse  til jeres børn. 

Vores gadgets: 

 

 

Skriv en kommentar