Søg
Filters
Close

Pakkeløsninger

banner
Vis som
Sorter efter
Vis per side

Babytæppe + babypude - Triangles

Pakkeløsningen består af babytæppe og babypude . Blødt, varmt og vendbart babytæppe er designet specielt til gåture med klapvognen eller barnevognen. Den smarte velcro fæstning gør, at du nemt kan fastgøre tæppet på din klapvogn/barnevogn. Babytæppet kan ligeledes bruges som dune, den ideelle komfortzone i huset. Cotton-velvet babypude er en tynd og yderst blød dobbeltsidet pude designet til de små. Den er yderst fleksibel og giver barnet den perfekte støtte under søvn. Sættet har et unikt design med flotte mønstre og farver. Kun kvalitetsmaterialer er brugt til produkterne, som er håndsyet
589,90 kr. 489,90 kr. Uden levering

Ammepude+babytæppe+babypude- Triangles

Pakkeløsningen består af ammepude, babytæppe og babypude . Blødt, varmt og vendbart babytæppe er designet specielt til gåture med klapvognen eller barnevognen. Den smarte velcro fæstning gør, at du nemt kan fastgøre tæppet på din klapvogn/barnevogn. Babytæppet kan ligeledes bruges som dune, den ideelle komfortzone i huset. Cotton-velvet babypude er en tynd og yderst blød dobbeltsidet pude designet til de små. Den er yderst fleksibel og giver barnet den perfekte støtte under søvn. Ammepudens ene side er lavet af blødt bomuld og delikat bambus og den modsatte af plysset fløjl. Pudens åndbare og anti-allergiske fyld giver den bedste komfort til både mor og barn. Den kan bruges både til amning og for den lille til at ligge på. Pudebetrækket er med lynlås og maskinvask er dermed muligt og nemt. Sættet har et unikt design med flotte mønstre og farver. Kun kvalitetsmaterialer er brugt til produkterne, som er håndsyet.
930,00 kr. 762,90 kr. Uden levering

Ammepude + stofbleer

Pakkeløsningen består af ammepude og 2 stofbleer. Ammepudens ene side er lavet af blødt bomuld og delikat bambus og den modsatte af plysset fløjl. Pudens åndbare og anti-allergiske fyld giver den bedste komfort til både mor og barn. Den kan bruges både til amning og for den lille til at ligge på. Pudebetrækket er med lynlås og maskinvask er dermed muligt og nemt. Muslin & bambus bleer er vores opskrift på den perfekte ble. Det er bleen som enhver mor altid har ønsket sig. Den har en smuk vævning med flotte farver. Stofbleer størrelse: 75 cm x 75 cm.
589,85 kr. 483,90 kr. Uden levering

Ammepude + svøb

Pakkeløsningen består af ammepude og svøb ( Stars eller Blå). Bamboo - bomuld svøb er den ideelle gave til det lille nyfødte barn. Det beskytter babyen optimalt dag og nat såvel om sommeren som om vinteren. Svøbs størrelse: 120 cm x 120 cm. Vores multifunktions ammepude er blød og varm og kan vendes. Pudens ene side er lavet af blødt bomuld og delikat bambus og den modsatte af plysset fløjl. Pudens åndbare og anti-allergiske fyld giver den bedste komfort til både mor og barn. Den kan bruges både til amning og for den lille til at ligge på. Pudebetrækket er med lynlås og maskinvask er dermed muligt og nemt.
599,85 kr. 483,90 kr. Uden levering

Graviditetspude + stofbleer+svøb

Pakkeløsningen består af vores bestseller: graviditetspuse, 5-pack stofbleer og svøb. Du kan vælge mønstre for hvert produkt. Graviditetspuden giver kvinden optimal kropsstøtte under graviditeten og hjælper kvinden til en komfortabel søvn og afslapning. Ammepuden giver komfort og støtte mens der ammes. Anbefales af jordmødre. Puden er den mest populære C-formede ammepude I landet. Den giver kvinden optimal kropsstøtte under graviditeten og hjælper kvinden til en komfortabel søvn og afslapning. Den giver komfort og støtte mens der ammes og dette både i siddende og liggende stilling. Et sæt af 5 nuttede, bløde og luftige stofbleer, fremstillet af højkvalitets tetra og flannel – 100% bomulds materiale. Babysvøbbet der beroliger og letter det nyfødte barns søvn. Barnet føler sig varm og sikker i svøbbet og erindres samtidig om den hyggelige stund fra de første ni måneder af dets liv i moderens mave.
839,85 kr. 699,00 kr. Uden levering

Babynest+ammepude+stofbleer

Pakkeløsningen består af babynest, ammepude of 5-pack stofbleer. Den store babynest med aftagelig rand har mange anvendelses muligheder, og kan bruges på gulvet til leg og i sengen som en hyggelig og støttende babynest. Den er produceret i alergivenlige materialer og i en god kvalitet. Den aftagelige rand kan bruges som sengerand slange. Ammepuden er en enestående pude, der letter amning. Den optimale ergonomiske form giver babyen den bedste komfort, aflaster moderens ryg og letter spændinger i nakken. Ammepuden bringer en komplet ny dimension af komfort under amning. Dens unikke form tilpasser sig nemt den stilling, som du har valgt at amme dit barn i. Et sæt af 5 nuttede, bløde og luftige stofbleer, fremstillet af højkvalitets tetra og flannel – 100% bomulds materiale. Stofbleerne er lette, luftige og fremstillet af naturligt bomuld.
969,85 kr. 795,90 kr. Uden levering

Ammepude+stofbleer+babybadeslag

Pakkeløsningen består af ammepude, 5 -pack stofbleer og babybadeslag. Et sæt af 5 nuttede, bløde og luftige stofbleer, fremstillet af højkvalitets tetra og flannel – 100% bomulds materiale. Stofbleerne er lette, luftige og fremstillet af naturligt bomuld. Motherhood ammepude er en enestående pude, der letter amning. Den optimale ergonomiske form giver babyen den bedste komfort, aflaster moderens ryg og letter spændinger i nakken. Ammepuden bringer en komplet ny dimension af komfort under amning. Dens unikke form tilpasser sig nemt den stilling, som du har valgt at amme dit barn i. Badehåndklæder fra Motherhood er designet specielt til babyer og små børn. De er ekstremt absorberende, bløde, robuste og med en stor hætte, som holder de små hoveder varmt efter badet.
668,50 kr. 556,90 kr. Uden levering

Svøb+pusleunderlag+multi use bag

Pakkeløsningen består af 2 pack svøb, pusleunderlag og multi use bag. Multi Use Bag er en multifunktionel pose til opbevaring på turen i byen. Kan bruges til børnetilbehør hjemme, i vuggestue eller skole. En praktisk pusleunderlag fra Motherhood kommer med 2 ekstra betræk. Uundværlig især i de tidlige måneder af barnets liv, når det ofte er nødvendigt at skifte bleer. Den praktiske pusleunderlag er perfekt til hjem og rejse. Ideel størrelse (49 × 60 cm), der giver mulighed for at skifte også et ældre barn, men også foldes i næsten hver taske. Let at holde rent: Velegnet til maskinvask, tørrer hurtigt. Vores babysvøb er en kombination af delikat bomuld fibre. Motherhood babysvøb har delikate tryk, hvor der kun er brugt børnesikrede farvestoffer. Det vil give jeres baby en ren og skær glæde og give den perfekte komfortable beskyttelse. Takket svøbets lethed, er det den ideelle rejseledsager. Det giver også den perfekte beskyttelse på en varm sommernat.
379,90 kr. 315,90 kr. Uden levering

Babysengesæt+babytæppe+babyhåndklæde

Pakkeløsningen består af babysengesæt, babytæppe og babyhåndklede. Dette unikke sengesæt består af en utrolig blød og let dyne og en flad babypude. Den flade babypude gør det sikkert for den lille at sove blødt og godt. Både dyne og pude er lavet af højkvalitets materialer. Sengesættet til børn er den perfekte håndlavede babygave. Det er perfekt til drenge og piger. Dejligt større blødt babytæppe med hætte, perfekt til gåture med barnet i barnevognen eller til barnesædet i bilen. Det er fremistillet af 50% bomuld og 50% bambus fibre. Badehåndklæder fra Color Stories er designet specielt til babyen og det lille barn. De er ekstremt absorberende, bløde, robuste og med en stor hætte, som holder de små hoveder varmt efter badet.
949,80 kr. 778,90 kr. Uden levering

Sovepose+ babysengesæt

Pakkeløsningen består afsovepose ogbabysengesæt Unik, blød sovepose med hætte, som er perfekt for vugge og barnevogn. Kan bruges som en dune eller legetæppe. Dette unikke sengesæt består af en utrolig blød og let dyne og en flad babypude. Den flade babypude gør det sikkert for den lille at sove blødt og godt. Både dyne og pude er lavet af højkvalitets materialer. Sengesættet til børn er den perfekte håndlavede babygave. Det er perfekt til drenge og piger.
899,90 kr. 746,90 kr. Uden levering

Sovepose+ babysengesæt+babytæppe

Pakkeløsningen består afsovepose, babysengesæt og babytæppe. Unik, blød sovepose med hætte, som er perfekt for vugge og barnevogn. Kan bruges som en dune eller legetæppe. Dette unikke sengesæt består af en utrolig blød og let dyne og en flad babypude. Den flade babypude gør det sikkert for den lille at sove blødt og godt. Både dyne og pude er lavet af højkvalitets materialer. Sengesættet til børn er den perfekte håndlavede babygave. Det er perfekt til drenge og piger. Det utrolige bløde tæppe er fremstillet af 100% bomuld. Tæppet giver barnet optimal comfort og holder den naturlige temperature.
1.199,85 kr. 959,90 kr.

Babytæppe + badehåndklæde+pude

Pakkeløsningen består af babytæppe, baby badehåndklæde og pude. Dejligt større blødt tæppe er perfekt til gåture med barnet i barnevognen eller til barnesædet i bilen. En utrolig blød pude , som kan bruges i børneværelse, på stranden og i bilen. Den gør det sikkert for den lille at sove blødt og godt. Den er lavet af højkvalitets materialer. Den er er den perfekte håndlavede babygave. Badehåndklæder fra Color Stories er designet specielt til babyen og det lille barn. De er ekstremt absorberende, bløde, robuste og med en stor hætte, som holder de små hoveder varmt efter badet.
639,85 kr. 524,90 kr. Uden levering

Junior sengetøj + sengetæppe +plakat

Pakkeløsningen består af det unike sengetøj, sengetæppe og plakat med fugle/blade/træ/prinsesser eller riddere motiv. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Derfor er det sikkert at bruge for alle børn. Bagsiden er grå. Bør vaskes ved 30 grader. Quiltet sengetæppe kan også bruges som let dune.
1.246,95 kr. 1.022,90 kr.

Filter by:

Clear All
Min: 315,00 kr. Max: 1.023,00 kr.
kr.315 kr.1023