Fra 20 juni holder vi ferie :) Alle bestillinger sendes efter 04 juli 2022.

 

 
Søg
Filters
Close

Hvorfor os?Hej,

vi er familien Marcussen, og den her er vores Unik Barnebutik. Tak fordi du kom forbi.

Monika er uddannet psykolog, pædagog og lærer. Henrik arbejder som socialrådgiver i Børn og Unge afdeling. Leon er en lille dreng på 4 år og han går til børnehaven.

Monika kommer fra Polen, Henrik boede der i et par år. Da Monika var gravid og jagtede efter babyprodukter ( åh, hvor var det spændende 😍 ),  var hun meget fokuseret og opmærksom på, at produkterne er af den bedste kvalitet og flot design. De skulle være sikre, lækre og på en eller anden måde eksklusive. Dermed  opdagede vi mange flotte og unikke polske designprodukter til babyer og børn. La Millou sengesæt, med mønstre der er såååå flotte og farverige, at man gerne vil købe dem alle. ColorStories bløde bambus babytæpper, der er perfekte til både sommeren og vinteren. Motherhood store stofbleer, som vi bruger endda nu 😉 Pink No More nyttige svøb og den fantastiske Whisbear, der hjalp Leon ( og os 🤗 ) med at falde i søvn. Og selvfølgelig Motherhood graviditetspude, der gjorde Monikas liv under graviditet og efter graviditet nemmere.  Den er nemlig perfekt til personer, der har tit ondt i ryggen og til dem, der sover på siden. Vi brugte graviditestpude også som en babynest.

Quiet Book var en perfekt gave til Leons 1 års fødselsdag, for han havde meget travlt og blev stille og rolig i lang tid  ( ca. 20 minutter 😉). Alle forældre , som vi kender vil nu have Quiet Book, så vi giver den tit som en fødselsdagsgave eller julegave.

Både Leon ( på 4 år ) og Henrik  ( på 45 år ) elsker at lege med Hocko pap-klodser og den store gulv puslespil.

Vi kører tit til Polen, hvor vi jagter efter de unikke producenter og de bedste produkter til babyer, børn og mødre. Vi fokuserer på det børnevenlige design og vi vil gøre mødres liv nemmere ved vores varer.

Unikbarnebutik.dk  er blevet skabt til forældre, bedsteforældre,  oldeforældre, onkler og tanter. Det er butikken for børn, børns venner, deres lærer og naboer. Det er butikken for alle som elsker børn og ønsker at give dem et gladefuld liv. Her kan I finde babyudstyr, børneartikler og legetøj. Alle vores babytæpper, babysengetøj, pude og stofbleer er bløde og sikre for børn. Kun her kan du købe 2 in 1 babysengesæt (som behøver ikke ekstra betræk), eller fantastiske multifunktionele babynest.

Med vores smukke og unikke produkter bliver børns liv mere farverigt, stilfuldt og spændende. I unikbarnebutik.dk  kan I finde mange ideer til barselsgaver, fødselsdagsgaver eller julegaver til børn. Alle varer kommer fra små producenter og de er håndlavet i Europa. De er sikre for børn, lavet af bedste materiale og de er af høj kvalitet. Vores legetøj er et alternativ til moderne elektriske og plastiske produkter.

Hvorfor er det sjovt at købe hos unikbarnebutik.dk?

  • Du får eksklusive og unikke produkter af høj kvalitet til gode priser

  • Du købe uden risiko! Du har 14 dage fortrydelsesret   (https://unikbarnebutik.dk/da/fragt-og-levering )

  • Du får produkter, der er sikre for børn. De er lavet af økologiske materialer ( bomuld, bambus) , uden farlige elementer

  • Fleste produkter er pænt  pakket i en taske eller i en pæn boks

  • Du få produkter, der er Oeko-Tex standard 100 certificerede ( klik her og læs mere https://unikbarnebutik.dk/da/oeko-tex-standard-100-ce)

  • Du får originale, kreative og elegante ting af smukt design, der er produceret  i EU

  • Vores loyalitetsprogram er helt anderledes. Du bliver vores VIP klient med den første køb og du kan købe billigere bagefter, uden at samle bonuspoint. VIP mener Very Important Parent.

  • Ved hvert køb får du gratis gaver ( klik her og læs mere https://unikbarnebutik.dk/da/vores-gratis-gaver)

Vi sender gerne vores pakker til Færøerne og Grønland. Kontakt os om fragt priser, så vi kan finde bedste tilbud  til jer.

Kom og køb på https://unikbarnebutik.dk/da/ Jeres børn vil blive glade:)