Søg
Filters
Close
RSS

Nyheder

Pap - klodser - Flyvemaskine

Papflyvemaskine til selvmontering og dekoration. Legetøjet sættes i gang med gummi mekanismen. Det garanterer aktivt spil: sky-high-fly, aerobatics og akrobatik. Legetøjet udvikler barnets præcision, tålmodighed og kreativitet, det opmuntrer til at eksperimentere og det bringer de grundlæggende love i mekanikken nærmere. Størrelsen : 50 cm x 53 cm
119,00 kr.

Pap - klodser - Jeep

Jeep er en papbil til selvmontering og dekoration. Sættet består af: 2 papkarosseri (et ekstra), et sæt af A- arme, hjul, aksler,møtrikker og elastik. Legetøjet udvikler barnets præcision, tålmodighed og kreativitet, det opmuntrer til at eksperimentere og det bringer de grundlæggende love i mekanikken nærmere.
119,00 kr.

Magnetiske træklodser- 50 st.

50 stykker træklodser med magnet. Magnetiske træklodser, der kombinerer traditionen og moderne tilgang. Man kan nemt forbinde dem på mange måder og bygge rumlige konstruktioner, som ikke falder i stykker så simpelt. Et polsk produkt - klodser produceres i Polen (lak, pletter, lim er certificerede til legetøjsproduktion) - pakket i økologisk emballage Naturligt bøg træ og farvet bøg træ. 169 stk. af magneter
549,00 kr.

Babysvøb - Zip & Swaddle st 2. (5 - 8 kg)

Babysvøbet til de små ( 5-8 kg), der beroliger og letter det nyfødte barns søvn. Barnet føler sig varm og sikker i svøbet og erindres samtidig om den hyggelige stund fra de første ni måneder af dets liv i moderens mave. Produceret i EU.
199,00 kr.

Babysvøb - Zip & Swaddle st 1. ( 2,5-5 kg)

Babysvøbet til de små ( 2,5 - 5 kg), der beroliger og letter det nyfødte barns søvn. Barnet føler sig varm og sikker i svøbet og erindres samtidig om den hyggelige stund fra de første ni måneder af dets liv i moderens mave. Produceret i EU.
199,00 kr.

Trælegetøj - frugt og grøntsage

Skære træmad i trækasse. Kassen indeholder 12 elementer.
159,00 kr.