Søg
Filters
Close
RSS

Nyheder

Magnetiske træklodser- 50 st.

50 stykker træklodser med magnet. Magnetiske træklodser, der kombinerer traditionen og moderne tilgang. Man kan nemt forbinde dem på mange måder og bygge rumlige konstruktioner, som ikke falder i stykker så simpelt. Et polsk produkt - klodser produceres i Polen (lak, pletter, lim er certificerede til legetøjproduktion) - pakket i økologisk emballage Naturligt bøg træ og farvet bøg træ. 169 stk. af magneter.
549,00 kr. Uden levering

Babysvøb - Zip & Swaddle st 2. (5 - 8 kg)

Babysvøbbet til de små ( 5-8 kg), der beroliger og letter det nyfødte barns søvn. Barnet føler sig varm og sikker i svøbbet og erindres samtidig om den hyggelige stund fra de første ni måneder af dets liv i moderens mave. Produceret i EU.
199,00 kr. Uden levering

Babysvøb - Zip & Swaddle st 1. ( 2,5-5 kg)

Babysvøbbet til de små ( 2,5 - 5 kg), der beroliger og letter det nyfødte barns søvn. Barnet føler sig varm og sikker i svøbbet og erindres samtidig om den hyggelige stund fra de første ni måneder af dets liv i moderens mave. Produceret i EU.
199,00 kr. Uden levering

Trælegetøj - frugt og grøntsage

Skære træmad i trækasse. Kassen indeholder 12 elementer.
159,00 kr. Uden levering

Trælegetøj - Skære træmad

Skære træmad i trækasse. Kassen indeholder 16 elementer.
159,00 kr. Uden levering

Børnestol - Lilla

En lille og blød lænestol til børn fra 9 månader. Sød stol til børneværelset og stuen. Betrækket kan tages af og vaskes. Der er en lomme på siden.
499,95 kr. Uden levering