Søg
Filters
Close

Mom´s care

Mom's Care er en del af Hencz Legetøj målrettet til de yngste småbørn. Den kontrasterende kombination af farver, mønstre patchwork, broderi, bløde materialer og overraskende design gør at mors samling af babyartikler kan ikke ignoreres. Vi er kendetegnet ved kvaliteten af de anvendte materialer, opmærksomhed på finish og unikke detaljer. Hver enkelt stykke legetøjet skal også stimulere udviklingen af barnet.

Vis som
Sorter efter
Vis per side

Badelegetøj - Bowlingkegle

3 sjove bowlingkegle med 1 bowlingkugle. De er ikke kun til at lege med i badet. De er bløde, sikkre for børn, de dufter af vanilie. Hvert legetøj er håndmalet. De er CE mærket.
69,95 kr. Uden levering

Badelegetøj - Havdyr 5 stk.

5 sjove badedyr til at lege med i badet. De er bløde, sikkre for børn, de dyfter af vanilie. Hvert legetøj er håndmalet. De er CE mærket.
39,95 kr. Uden levering

Knitrestof med frynser

Meget knitrende knitrestof til babyer med mange frynser. Sort og hvid farve stimulerer babyens syn. Frynserne stimulerer babyens evne til at tage fat i ting. Blød materiale stimulere og udvikler babyens berøring.
79,95 kr. Uden levering

Kontrastbogen til babyer

Den bløde bog til babyer med kontrastfarver. . Sort, hvid og rød farve med forskellige mønstre stimulerer babyens syn. Bogen er dobbeltsidet og den har forskellige effekter, som frynserne, de knitrende sider, et spejl of forskellige materiale. Kontrastbogen stimulerer babyens udvikling.
139,95 kr. Uden levering

Baby Varmedunk - Termofoxi

Blød varmedunk som dit barn vil elske. Det er hyggeligt at putte med og det hjælper når barnet er syg eller har kolik. Derudover er det sikkert, fordi det behøver ikke varm vandt. Varmedunken har en gel fyldning som varmes med varmt vand i 3-4 minutter.
159,95 kr. Uden levering

Badelegetøjspose - Hvalen

Slut med rod i badelegetøjet! Denne pose hjælper dig med at holde styr på badelegetøjet. Posen har 3 sugekopper, så den kan nemt hanges op på væggen.
129,95 kr. Uden levering