Søg
Filters
Close

Make your life easier

Make your life easier

 8 unikke børneprodukter du skal tage med på ferie

Så er det sommeren igen :) Så er det tid til at rejse. Med barnet:) Der kan være nogle udfordringer, men rejsen kan sikkert være sjovt, især når du har disse ting med:

  1. Trone - en engangspotte. Helt fantastisk og innovativ!  Den er ekstremt nyttig, især under pottetræning. Engangspotten  kan bruges på stranden, i skoven, på parkeringspladsen eller på et dårlig offentligt toilet.  Den er let og lille ( passer perfekt til enhver taske) og er meget nem at bruge. Samtidig er den økologisk. Jeg har en med hver gang vi tager en tur med vores søn, Leon synes, at det er sjovt at sidde på tronen og tisse i skoven:)

 Se Trone - en engangspotte

  1. Bambus svøb.  Hvorfor bambus? På grund af dets termoregulerende funktion samt høje sundhedsværdi. I varmen, for eksempel på stranden giver det en følelse af friskhed og beroligende kølighed, men når der bliver koldt giver det en behagelig varme. Den beskytter barnets hud mod kulde, varme og sol. Et stort svøb er meget nyttigt, brug det som et tæppe, som en legemåtte på stranden eller i parken, som et håndklæde ( bambus er meget absorberende, bedre end bomuld) eller som pareo til dig selv:) Bambus svøb kan bruges i mange år, fordi det er perfekt ikke kun til babyer, men også til større børn og voksne. I den varme sommernat sover jeg selv under et bambus svøb.

 Se bambus svøb her

  1. Multi use bag. En multifunktionel pose, der kan bruges til alt muligt : bleer, babymad, mælkeflaske, vådt babytøj, legetøj, mors kosmetik, fars mobiltelefon og dokumenter. Hver pose har en lynlås, har et vandtæt interiør, der beskytter dets nuværende indhold, har en fødevarekontakt godkendelse og kan vaskes i vaskemaskinen så mange gange, som den skal bruge! Den har også et hængende beslag (til en vogn eller bøjle i børnehaven) og et sted at indtaste ejerens navn (for at undgå misforståelser) eller for at bestemme indholdet.  

 Se multi use bag her

  1. Quiet Book. En lille stykke legetøj, som babyer og små børn elsker! Hvis du gerne vil slappe af i 15 minutter på stranden  ( eller måske endda 20 :)) giv din baby en Quiet Book. Den indeholder forskellige opgaver, som barnet laver stille og roligt, og bliver meget koncentreret af. Derfor er Quiet Book det rigtige navn.

    Se Quiet Book her

 

  1. Kontrast-måtten til bilen. Det kan være svært at rejse i bilen med babyer.  De er for lille til at kunne se landskabet uden for vinduet, men det betyder ikke, at man skal kede sig på vejen! Måtten er perfekt til både lange ekspeditioner og korte ture :) Legetøjet består af 24 kontrast-billeder og det er er meget funktionelt - du kan nemt hænge det på ryglænet.  Farvefulde billeder i bestemte farver er tilpasset barnets øjne, takket være, at de får barnets opmærksomhed og gør rejsen sjov og behagelig :)

 Se måtten her

6. Danas Høne. Er den et legetøj? Er den et pude? Ammepude? Er den en støtte til forældrenes bærebare PC? Den har så mange funktioner, at man skal tage den med på rejse, for den kan bruges  i bilen, i flyvemaskinen, på stranden, i hotellet, i klapvognen ….. Og den er bare såååå flot :)

Se Danas Høne her

 

7. Pusletaske. Og faktisk 3 tasker. For at være helt precis - 2 store taske og 1 ekstra lille pose. Den transparente, eksterne taske beskytter den farvelige interne pusletaske. Den transparent kan bruges f.eks. som tasken til beskidte og våde babytøj.Den kan også bruges bare som en strandtaske.

 Se pusletasken her

8. Babytæppe til gåture. Den smarte velcro fæstning gør, at du nemt kan fastgøre tæppet på klapvognen og autostolen.  Det er utroligt blødt og behageligt, ligesom fløjl. Det kan bruges som gulvtæppe på stranden eller som dune i den koldt sommernat.

 Se tæppet her

 

God sommer til jer og jeres familie!

You are running a Trial version of Nop Rich Blog
Skriv en kommentar