Fra 20 juni holder vi ferie :) Alle bestillinger sendes efter 04 juli 2022.

 

 
Søg
Filters
Close

Legetøj til babyer og junior

Hvorfor skal børn have legetøj?

Man lærer, så længe man lever - fra den første indtil den sidste dag i livet.

Legetøj er børns første undervisningshjælpemidler. Børn lærer og udvikler sig ved at lege.

Når babyer leger med vores kontraststofbog, udvikles deres syn. Når de bliver større og  leger med vores unikke Quiet Book, træner de mange forskellige evner, som for eksempel at koncentrere sig og at identificere og tilpasse former. Vores papklodser støtter børns kreativitet samt udvikler en rummelig intelligens. Det lækre dukkesengetøj bringer naturen til børns hverdag.

Vores legetøj er nøjagtig som det gode legetøj skal være : sikre, simple og flotte. Derudover er det produceret i EU.

Se alt vores legetøj og bliv overrasket, du finder det ikke andre steder.

 

 

Vis som
Sorter efter
Vis per side

Baby Varmedunk - Termofoxi

Blød varmedunk som dit barn vil elske. Det er hyggeligt at putte med og det hjælper når barnet er syg eller har kolik. Derudover er det sikkert, fordi det behøver ikke varm vandt. Varmedunken har en gel fyldning som opvarmes med varmt vand i 3-4 minutter.
159,95 kr.

Badelegetøj - Bowlingkegle

3 sjove bowlingkegle med 1 bowlingkugle. De er ikke kun til at lege med i badet. De er bløde, sikre for børn, de dufter af vanilje. Hvert legetøj er håndmalet. De er CE mærket.
69,95 kr.

Badelegetøjspose - Hvalen

Slut med rod i badelegetøjet! Denne pose hjælper dig med at holde styr på badelegetøjet. Posen har 3 sugekopper, så den kan nemt hænges op på væggen.
129,95 kr.

Dukkesengetøj Blade

Original og flot dukkesengetøj med blade motiv. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Størrelse : dyne 26/35 cm, pude 11/18 cm.
169,99 kr.

Dukkesengetøj Fugle

Original og flot dukkesengetøj med fugle motiv. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Alle dukker og bamser vil sove godt. Størrelse : dyne 26/35 cm, pude 11/18 cm.
169,99 kr.

Dukkesengetøj Sommerfugle

Original og flot dukkesengetøj med sommerfugle motiv. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Sov godt dukker og bamser! Størrelse : dyne 26/35 cm, pude 11/18 cm.
169,99 kr.

Fototapet "Hvem bor her?" sort og hvid

Udsmyk dit barns værelse med en stor fototapet med træmotiv. Men lad først børnene farve fototapeten med deres yndlings farver. Et print har mange forskellige detaljer, som de kan farve i mange timer.
699,00 kr.

Knitrestof med frynser

Meget knitrende knitrestof til babyer med mange frynser. Sort og hvid farve stimulerer babyens syn. Frynserne stimulerer babyens evne til at tage fat i ting. Blød materiale stimulerer og udvikler babyens berøring.
79,95 kr.

Kontrast måtten til bilen- Happy Trip

Din baby er for lille for at kunne se landskabet uden for vinduet, men det betyder ikke, at man skal kede sig på vejen! Matten vil arbejde både under lange ekspeditioner og korte ture :) Legetøjet er meget funktionelt - du kan nemt hænge det på ryglænet. Farvefulde billeder i bestemte farver er tilpasset barnets øjne, takket være, at de får barnets opmærksomhed og gør rejsen behagelig :) Matten består af to bøger, det vil sige 24 kontrastbilleder! Forældrene, der sidder bag på bilen kan dreje siderne i bøgerne, så billederne ændres, og barnet bliver nysgerrig med at se dem. Du kan også bruge "Happy trip" måtten hjemme ved at placere den på barnesengene. Derudover er der mulighed for at løsne bøgerne fra måtten, så din lille barn kan lege med dem alene.
329,95 kr.

Kontrast Rangle - Fugl

Blød kontrast rangle , der er perfekt til små babyhænder. Kontrast farve udvikler barnets syn.
118,95 kr.

Kontrastbogen til babyer

Den bløde bog til babyer med kontrastfarver. . Sort, hvid og rød farve med forskellige mønstre stimulerer babyens syn. Bogen er dobbeltsidet og den har forskellige effekter, som frynserne, de knitrende sider, et spejl og forskellige materiale. Kontrastbogen stimulerer babyens udvikling.
139,95 kr.

Pap - klodser - Flyvemaskine

Papflyvemaskine til selvmontering og dekoration. Legetøjet sættes i gang med gummi mekanismen. Det garanterer aktivt spil: sky-high-fly, aerobatics og akrobatik. Legetøjet udvikler barnets præcision, tålmodighed og kreativitet, det opmuntrer til at eksperimentere og det bringer de grundlæggende love i mekanikken nærmere. Størrelsen : 50 cm x 53 cm
119,00 kr.

Pap - klodser - Jeep

Jeep er en papbil til selvmontering og dekoration. Sættet består af: 2 papkarosseri (et ekstra), et sæt af A- arme, hjul, aksler,møtrikker og elastik. Legetøjet udvikler barnets præcision, tålmodighed og kreativitet, det opmuntrer til at eksperimentere og det bringer de grundlæggende love i mekanikken nærmere.
119,00 kr.

Pap - klodser mini ( 126 stk.)

En pakke pap klodser (126 stk.)Man kan lave mange forskellige 3D strukturer. De er lavet af grå pap så man kan farve og udsmykke dem.
159,95 kr.

Pap-klodser store (52 stk.)

En pakke store pap klodser (52 stk.) I kan lave mange forskellige 3D strukturer. De er lavet af grå pap, så I kan farve og udsmykke dem. En strukturs størrelse kan f.eks. være 80/120/190 cm.
299,95 kr.

Quiet Book version 1 - med 12 aktive sider!

Quiet Book er et dejligt stykke legetøj til en stille stund hvor fingrene kan få lov til at lege og pille på de forskellige sider. Vores bog er håndlavet og har 12 aktive sider. Den er stor, så det er nemt for de små fingre at lege med den. Læs mere om Quiet Book : https://unikbarnebutik.dk/da/hvorfor-skal-en-baby-have-denne-bog
549,00 kr. 449,00 kr.

Quiet Book version 2 - med 12 aktive sider!

Quiet Book er et dejligt stykke legetøj til en stille stund hvor fingrene kan få lov til at lege og pille på de forskellige sider. Vores bog er håndlavet og har 12 aktive sider. Den er stor, så det er nemt for de små fingre at lege med den. Læs mere om Quiet Book: https://unikbarnebutik.dk/da/hvorfor-skal-en-baby-have-denne-bog
549,00 kr. 449,00 kr.

Rangle - Rensdyr

Blød rangle, der er perfekt til små babyhænder.
118,95 kr.

Rangle - Rensdyr med Stjerne

Blød rangle, der er perfekt til små babyhænder.
118,95 kr.

Skum Puzzle Gulvmåtte - Dyr på tur

Flot og sikkert skum puslespil, der kan bruges som en gulvmåtte. Det er 60 x 90 cm stor og er udstyret med 54 brikker. Puslespilet er anti-allergisk, nemt at vaske, det er af høj kvalitet. Det kan bruges i børneværelse, i haven og på stranden. Både børn og voksne har det sjovt når de leger med det:)
199,95 kr.

Skum Puzzle Gulvmåtte - Et Hus

Flot og sikkert skum puslespil, der kan bruges som en gulvmåtte. Det er 60 x 90 cm stor og er udstyret med 54 brikker. Puslespilet er anti-allergisk, nemt at vaske, det er af høj kvalitet. Det kan bruges i børneværelse, i haven og på stranden. Både børn og voksne har det sjovt når de leger med det:)
199,95 kr.

Skum Puzzle Gulvmåtte - Waterworld

Flot og sikkert skum puslespil, der kan bruges som en gulvmåtte. Det er 60 x 90 cm stor og er udstyret med 54 brikker. Puslespilet er anti-allergisk, nemt at vaske, det er af høj kvalitet. Det kan bruges i børneværelse, i haven og på stranden. Både børn og voksne har det sjovt når de leger med det:)
199,95 kr.

Spejl

Vores sikre spejl til babyer kan bruges i sengen eller i bilen. De kontrast farve og mønstre stimulerer babys syn.
189,95 kr.

Stofbog- Zoo

Den bløde bog til babyer med kontrastfarver. Sort og hvid farve med forskellige mønstre stimulerer babyens syn. Bogen er dobbeltsidet og den kan hænges på en af sengesider. Den har 6 dyremotiver , 6 farverige sider og et spejl . Bogen stimulerer babyens udvikling og syn.
139,95 kr.

Stor kontrastbog til babyer

Den bløde bog til babyer med kontrastfarver. Sort, hvid og rød farve med forskellige mønstre stimulerer babyens syn. Bogen er dobbeltsidet og den har forskellige effekter, som frynserne, de knitrende sider, et spejl og forskellige materiale. Kontrastbogen stimulerer babyens udvikling. Bogen er 80 cm lang, og den kan hænges på en af sengesider. Uden BPA; PVC og phthalater. Størrelse: 80 cm x 16 cm.
159,00 kr.

Træklodser - Ambulance

Legetøjet består af 28 elementer. Det er håndlavet. Kun sikre og økologiske farve bruges til legetøjets produktion. CE mærket ( ifølge Europa-Parlamentets og Rådetsdirektiv 2009/48/EF ) Størrelse: 19,5 cmx 10,5 cm x 12 cm
199,95 kr.

Træklodser - Flyvemaskine

Legetøjet består af 16 elementer. Det er håndlavet. Kun sikre og økologiske farve bruges til legetøjets produktion. CE mærket ( ifølge Europa-Parlamentets og Rådetsdirektiv 2009/48/EF ) Størrelse: 30 cm x 13,5 cm x 12 cm
189,00 kr.

Træklodser - Helikopter

Legetøjet består af 14 elementer. Det er håndlavet. Kun sikre og økologiske farve bruges til legetøjets produktion. CE mærket ( ifølge Europa-Parlamentets og Rådetsdirektiv 2009/48/EF ) Størrelse: 29 cm x 7 cm x 15 cm
189,00 kr.

Træklodser - Politibil

Legetøjet består af 23 elementer. Det er håndlavet. Kun sikre og økologiske farve bruges til legetøjets produktion. CE mærket ( ifølge Europa-Parlamentets og Rådetsdirektiv 2009/48/EF ) Størrelse: 19,5 cmx 10,5 cm x 12 cm
199,95 kr.

Træklodser -Stor Brandbil

Legetøjet består af 35 elementer. Det er håndlavet. Kun sikre og økologiske farve bruges til legetøjets produktion. CE mærket ( ifølge Europa-Parlamentets og Rådetsdirektiv 2009/48/EF ) Størrelse: 35 cm x 14 cm x 18 cm
289,95 kr.

Whisbear- The Humming Bear Cry Sensor- Turkis

Multi-prisvindende Whisbear® The Humming Bear er en innovativ sovebamse skabt af to mødre.
549,95 kr.

Sensoriske bolde- Sensorky

5 stk sensoriske bolde til babyer.
149,00 kr.

Kinetisk sand - 3 kilo, 3 farve

3 kilo kinetisk sand i 3 farve, med 3 forme. Polsk sand, produceret i Polen. Sætet indeholder: 1 kg blå sand 1 kg grøn sand 1 kg violet farve 1 boks 3 forme 1 spand
175,00 kr.

Kinetisk sand - 5 kilo med sandkasse

5 kilo kinetisk sand i en box. Med en ekstra blow-up sandkasse. Polsk sand, produceret i Polen.
279,00 kr.

Trælegetøj - frugt og grøntsage

Skære træmad i trækasse. Kassen indeholder 12 elementer.
159,00 kr.

Trælegetøj - Skære træmad

Skære træmad i trækasse. Kassen indeholder 16 elementer.
159,00 kr.

Magnetiske træklodser- 50 st.

50 stykker træklodser med magnet. Magnetiske træklodser, der kombinerer traditionen og moderne tilgang. Man kan nemt forbinde dem på mange måder og bygge rumlige konstruktioner, som ikke falder i stykker så simpelt. Et polsk produkt - klodser produceres i Polen (lak, pletter, lim er certificerede til legetøjsproduktion) - pakket i økologisk emballage Naturligt bøg træ og farvet bøg træ. 169 stk. af magneter
549,00 kr.