Søg
Filters
Close

Legetøj til babyer og junior

banner

Find legetøj til babyer hvor sikkerheden og kvaliteten er i top. Mange unikke ting du kun finder her.

Vis som
Sorter efter
Vis per side

Baby Varmedunk - Termofoxi

Blød varmedunk som dit barn vil elske. Det er hyggeligt at putte med og det hjælper når barnet er syg eller har kolik. Derudover er det sikkert, fordi det behøver ikke varm vandt. Varmedunken har en gel fyldning som varmes med varmt vand i 3-4 minutter.
159,95 kr. Uden levering

Badelegetøj - Bowlingkegle

3 sjove bowlingkegle med 1 bowlingkugle. De er ikke kun til at lege med i badet. De er bløde, sikkre for børn, de dufter af vanilie. Hvert legetøj er håndmalet. De er CE mærket.
69,95 kr. Uden levering

Badelegetøjspose - Hvalen

Slut med rod i badelegetøjet! Denne pose hjælper dig med at holde styr på badelegetøjet. Posen har 3 sugekopper, så den kan nemt hanges op på væggen.
129,95 kr. Uden levering

Dukkesengetøj Blade

Original og flot dukkesengetøj med blade motiv. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Størrelse : dyne 26/35 cm, pude 11/18 cm.
169,99 kr. Uden levering

Dukkesengetøj Fugle

Original og flot dukkesengetøj med fugle motiv. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Størrelse : dyne 26/35 cm, pude 11/18 cm.
169,99 kr. Uden levering

Dukkesengetøj Sommerfugle

Original og flot dukkesengetøj med sommerfugle motiv. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Størrelse : dyne 26/35 cm, pude 11/18 cm.
169,99 kr. Uden levering

Fototapet "Hvem bor her?" sort og hvid

Udsmyk dit barns værelse med en stor fototapet med træmotiv. Men lad først børnene farve fototapeten med deres yndling farver. Et print har mange forskellige detaljer, som de kan farve i mange timer.
699,00 kr. Uden levering

Knitrestof med frynser

Meget knitrende knitrestof til babyer med mange frynser. Sort og hvid farve stimulerer babyens syn. Frynserne stimulerer babyens evne til at tage fat i ting. Blød materiale stimulere og udvikler babyens berøring.
79,95 kr. Uden levering

Kontrast måtten til bilen- Happy Trip

Din baby er for lille til at kunne se landskabet uden for vinduet, men det betyder ikke, at man skal kede sig på vejen! Matten vil arbejde både under lange ekspeditioner og korte ture :) Legetøjet er meget funktionelt - du kan nemt hænge det på ryglænet. Farvefulde billeder i bestemte farver er tilpasset barnets øjne, takket være, at de får barnets opmærksomhed og gør rejsen behagelig :) Matten består af to bøger, det vil sige 24 kontrastbilleder! Forældrene, der sidder bag på bilen kan dreje siderne i bøgerne, så billederne ændres, og barner bliver nysgerrig med at se dem. Du kan også bruge "Happy trip" måtten hjemme ved at placere den på barnesengene. Derudover er der mulighed for at løsne bøgerne fra måtten, så din lille barn kan lege med dem alene.
329,95 kr. Uden levering

Kontrast Rangle - Fugl

Blød kontrast , der er perfekt til små babyhænder. Kontrast farve udvikler barnets syn.
118,95 kr. Uden levering

Kontrast Stofbog

Den bløde bog til babyer med kontrastfarver. Sort og hvid farve med forskellige mønstre stimulerer babyens syn. Bogen er dobbeltsidet og den kan hanges på en af sengensider. Den har knitrende side og et spejl . Bogen stimulerer babyens udvikling og syn.
139,95 kr. Uden levering

Kontrastbogen til babyer

Den bløde bog til babyer med kontrastfarver. . Sort, hvid og rød farve med forskellige mønstre stimulerer babyens syn. Bogen er dobbeltsidet og den har forskellige effekter, som frynserne, de knitrende sider, et spejl of forskellige materiale. Kontrastbogen stimulerer babyens udvikling.
139,95 kr. Uden levering

Pap - klodser mini ( 126 stk.)

En pakke pap klodser (126 stk.)Man kan lave mange forskellige 3D strukturer. De er lavet af grå pap så man kan farve og udsmykke dem.
159,95 kr. Uden levering

Pap-klodser store (52 stk.)

En pakke store pap klodser (52 stk.) I kan lave mange forskellige 3D strukturer. De er lavet af grå pap, så I kan farve og udsmykke dem. En strukturs størrelse kan f.eks. være 80/120/190 cm.
299,95 kr. Uden levering

Quiet Book version 1 - med 12 aktive sider!

Quiet Book er et dejligt stykke legetøj til en stillestund hvor fingrene kan få lov til at lege og pille på de forskellige sider. Vores bog er håndlavet og har 12 aktive sider. Den er stor, så det er nemt for de små fingre at lege med den. Læs mere om Quiet Book : https://unikbarnebutik.dk/da/hvorfor-skal-en-baby-have-denne-bog
549,00 kr. 449,00 kr. Uden levering

Quiet Book version 2 - med 12 aktive sider!

Quiet Book er et dejligt stykke legetøj til en stillestund hvor fingrene kan få lov til at lege og pille på de forskellige sider. Vores bog er håndlavet og har 12 aktive sider. Den er stor, så det er nemt for de små fingre at lege med den. Læs mere om Quiet Book: https://unikbarnebutik.dk/da/hvorfor-skal-en-baby-have-denne-bog
549,00 kr. 449,00 kr. Uden levering

Rangle - Rensdyr

Blød rangle, der er perfekt til små babyhænder.
118,95 kr. Uden levering

Rangle - Rensdyr med Stjerne

Blød rangle, der er perfekt til små babyhånder.
118,95 kr. Uden levering

Skum Puzzle Gulvmåtte - Dyr på tur

Flot og sikker skum puslespil, der kan bruges som en gulvmåtte. Den er 60 x 90 cm store og er udstyret med 54 brikker. Puslespilen er anti-allergisk, nem at vaske, den er af høj kvalitet. Den kan bruges i børneværelse, i haven og på stranden. Både børn og voksne har det sjovt at lege med den:)
199,95 kr. Uden levering

Skum Puzzle Gulvmåtte - Et Hus

Flot og sikker skum puslespil, der kan bruges som en gulvmåtte. Den er 60 x 90 cm store og er udstyret med 54 brikker. Puslespilen er anti-allergisk, nem at vaske, den er af høj kvalitet. Den kan bruges i børneværelse, i haven og på stranden. Både børn og voksne har det sjovt at lege med den:)
199,95 kr. Uden levering

Skum Puzzle Gulvmåtte - Waterworld

Flot og sikker skum puslespil, der kan bruges som en gulvmåtte. Den er 60 x 90 cm store og er udstyret med 54 brikker. Puslespilen er anti-allergisk, nem at vaske, den er af høj kvalitet. Den kan bruges i børneværelse, i haven og på stranden. Både børn og voksne har det sjovt at lege med den:)
199,95 kr. Uden levering

Spejl

Vores sikkre spejl til babyer kan bruges i sengen eller i bilen. De kontrast farve og mønstre stimulerer babys syn.
189,95 kr. Uden levering

Stofbog- Zoo

Den bløde bog til babyer med kontrastfarver. Sort og hvid farve med forskellige mønstre stimulerer babyens syn. Bogen er dobbeltsidet og den kan hanges på en af sengensider. Den har 6 dyremotiver , 6 farvelige sider og et spejl . Bogen stimulerer babyens udvikling og syn.
139,95 kr. Uden levering

Stor kontrastbog til babyer

Den bløde bog til babyer med kontrastfarver. . Sort, hvid og rød farve med forskellige mønstre stimulerer babyens syn. Bogen er dobbeltsidet og den har forskellige effekter, som frynserne, de knitrende sider, et spejl of forskellige materiale. Kontrastbogen stimulerer babyens udvikling. Bogen er 80 cm lang, og den kan hanges på en af sengesider. Uden BPA; PVC og phthalater. Størrelse: 80 cm x 16 cm.
159,00 kr. Uden levering

Træklodse - Ambulance

Legetøjet består af 28 elementer. Det er håndlavet. Kun sikkre og økologiske farve bruges til legetøjets produktion. CE mærket ( ifølge Europa-Palamentets og Rådetsdirektiv 2009/48/EF ) Størrelse: 19,5 cmx 10,5 cm x 12 cm
199,95 kr. Uden levering

Træklodse - Flyvemaskine

Legetøjet består af 16 elementer. Det er håndlavet. Kun sikkre og økologiske farve bruges til legetøjets produktion. CE mærket ( ifølge Europa-Palamentets og Rådetsdirektiv 2009/48/EF ) Størrelse: 30 cm x 13,5 cm x 12 cm
189,00 kr. Uden levering

Træklodse - Helikopter

Legetøjet består af 14 elementer. Det er håndlavet. Kun sikkre og økologiske farve bruges til legetøjets produktion. CE mærket ( ifølge Europa-Palamentets og Rådetsdirektiv 2009/48/EF ) Størrelse: 29 cm x 7 cm x 15 cm
189,00 kr. Uden levering

Træklodse - Politibil

Legetøjet består af 23 elementer. Det er håndlavet. Kun sikkre og økologiske farve bruges til legetøjets produktion. CE mærket ( ifølge Europa-Palamentets og Rådetsdirektiv 2009/48/EF ) Størrelse: 19,5 cmx 10,5 cm x 12 cm
199,95 kr. Uden levering

Træklodse -Stor Brandbil

Legetøjet består af 35 elementer. Det er håndlavet. Kun sikkre og økologiske farve bruges til legetøjets produktion. CE mærket ( ifølge Europa-Palamentets og Rådetsdirektiv 2009/48/EF ) Størrelse: 35 cm x 14 cm x 18 cm
289,95 kr. Uden levering

Whisbear- The Humming Bear Cry Sensor- Turkis

Multi-prisvindende Whisbear® The Humming Bear er en innovativ sove bamse skabt af to mødre.
549,95 kr. Uden levering

Sensoriske bolde- Sensorky

5 stk sensoriske bolde til babyer.
149,00 kr. Uden levering

Kinetisk sand - 3 kilo, 3 farve

3 kilo kinetisk sand i 3 farve, med 3 forme. Polsk sand, produceret i Polen. Sætet indeholder: 1 kg blå sand 1 kg grøn sand 1 kg violet farve 1 boks 3 forme 1 spand
175,00 kr. Uden levering

Kinetisk sand - 5 kilo med sandkasse

5 kilo kinetisk sand i en box. Med en ekstra blow-up sandkasse. Polsk sand, produceret i Polen.
279,00 kr. Uden levering

Trælegetøj - frugt og grøntsage

Skære træmad i trækasse. Kassen indeholder 12 elementer.
159,00 kr. Uden levering

Trælegetøj - Skære træmad

Skære træmad i trækasse. Kassen indeholder 16 elementer.
159,00 kr. Uden levering

Magnetiske træklodser- 50 st.

50 stykker træklodser med magnet. Magnetiske træklodser, der kombinerer traditionen og moderne tilgang. Man kan nemt forbinde dem på mange måder og bygge rumlige konstruktioner, som ikke falder i stykker så simpelt. Et polsk produkt - klodser produceres i Polen (lak, pletter, lim er certificerede til legetøjproduktion) - pakket i økologisk emballage Naturligt bøg træ og farvet bøg træ. 169 stk. af magneter.
549,00 kr. Uden levering