Søg
Filters
Close

Junior sengetøj

banner

Junior sengetøj med farverige illustrationer og mønstre. Vores sengetøj er produceret i henhold til OEKO-TEX Standard 100, CE, der sikre allergitestet materialer og høj kvalitet.

De fleste af vores sengetøj er håndlavet, og derved er hver enkel unikt. Bestil online og vi sender samme dag. 

Vis som
Sorter efter
Vis per side

Junior sengetøj - Aladdin

Dyne betræk og pude betræk med Aladdin motiv. Sengetøjet er flot og unikt. Det består af pudebtræk ( 40 cm x 60 cm) og dyne betræk ( 100 cm x 140 cm).
499,00 kr. Uden levering

Junior sengetøj - Beauty

Dyne betræk og pude betræk med "Beauty and the Beast"motiv. Sengetøjet er flot og unikt. Det består af pudebtræk ( 40 cm x 60 cm) og dyne betræk ( 100 cm x 140 cm).
499,00 kr. Uden levering

Junior sengetøj - Dogs

Dyne betræk og pude betræk med hunde motiv. Sengetøjet er flot og unikt. Det består af pudebtræk ( 40 cm x 60 cm) og dyne betræk ( 100 cm x 140 cm).
499,00 kr. Uden levering

Junior sengetøj - Little Pigs

Dyne betræk og pude betræk med Little Pigs motiv. Sengetøjet er flot og unikt. Det består af pudebtræk ( 40 cm x 60 cm) og dyne betræk ( 100 cm x 140 cm).
499,00 kr. Uden levering

Junior sengetøj - Pinocchio

Dyne betræk og pude betræk med Pinocchio motiv. Sengetøjet er flot og unikt. Det består af pudebtræk ( 40 cm x 60 cm) og dyne betræk ( 100 cm x 140 cm).
499,00 kr. Uden levering

Junior sengetøj - Pumpkin

Dyne betræk og pude betræk med "Cinderella"motiv. Sengetøjet er flot og unikt. Det består af pudebtræk ( 40 cm x 60 cm) og dyne betræk ( 100 cm x 140 cm).
499,00 kr. Uden levering

Junior sengetøj - Rapunzel

Dyne betræk og pude betræk med "Rapunzel"motiv. Sengetøjet er flot og unikt. Det består af pudebtræk ( 40 cm x 60 cm) og dyne betræk ( 100 cm x 140 cm).
499,00 kr. Uden levering

Junior sengetøj - Snow White

Dyne betræk og pude betræk med Snow White motiv. Sengetøjet er flot og unikt. Det består af pudebtræk ( 40 cm x 60 cm) og dyne betræk ( 100 cm x 140 cm).
499,00 kr. Uden levering

Pude - Beauty

En flot og blød pude med "Beauty" motiv. Størrelse: 40 cm x 30 cm.
199,00 kr. Uden levering

Pude - Cinderella

En flot og blød pude med "Cinderella" motiv. Perfekt til både baby og junior. En unik gaveidé. Størrelse: 40 cm x 30 cm.
199,00 kr. Uden levering

Pude - Dog

En flot og blød pude med hund motiv. Perfekt til både baby og junior. En unik gaveidé. Størrelse: 40 cm x 30 cm.
199,00 kr. Uden levering

Pude - Genius

En flot og blød pude med Aladdin motiv. Perfekt til både baby og junior. En unik gaveidé. Størrelse: 40 cm x 30 cm.
199,00 kr. Uden levering

Pude - Little Pig

En flot og blød pude med Biddy motiv. Perfekt til både baby og junior. En unik gaveidé. Størrelse: 40 cm x 30 cm.
199,00 kr. Uden levering

Pude - Pinocchio

En flot og blød pude med Pinocchio motiv. Perfekt til både baby og junior. En unik gaveidé. Størrelse: 40 cm x 30 cm.
199,00 kr. Uden levering

Pude - Rapunzel

En flot og blød pude med Rapunzel motiv. Perfekt til både baby og junior. En unik gaveidé. Størrelse: 40 cm x 30 cm.
199,00 kr. Uden levering

Pude - Snow White

En flot og blød pude med Snow White motiv. Perfekt til både baby og junior. En unik gaveidé. Størrelse: 40 cm x 30 cm.
199,00 kr. Uden levering

Junior sengetæppe - Fugle

Quiltet sengetæppe med fugle motiver. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Derfor er det sikkert at bruge for alle børn. Bagsiden er grå. Sengetæppet kan også bruges som let dyne. Bør vaskes ved 30 grader.
599,00 kr. Uden levering

Sengelagen 70 cm x 140 cm - Maggie Rose Stripes

Flot og blødt sengelagen med elastik. Produktet er 100% håndlavet med brugen af kvalitets materialer. Den ideelle gave til det lille barn.
225,99 kr. Uden levering

Sengelagen 70 cm x 140 cm - Royal Diamonds

Flot og blødt sengelagen med elastik. Produktet er 100% håndlavet med brugen af kvalitetsmaterialer. Den ideelle gave til det lille barn.
225,99 kr. Uden levering

Junior sengetæppe "Der var engang"- Prinsesser

Quiltet sengetæppe med middelalderlige prinsesser motiver. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Derfor er det sikkert at bruge for alle børn. Bagsiden er grå. Sengetæppet kan også bruges som let dyne. Bør vaskes ved 30 grader.
599,00 kr. Uden levering

Junior sengetæppe - Blade

Quiltet sengetæppe med blade motiver. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Derfor er det sikkert at bruge for alle børn.Hver blad har sit eget navn ( på dansk), bagsiden er grå. Sengetæppet kan også bruges som let dyne. Bør vaskes ved 30 grader.
599,00 kr. Uden levering

Junior sengetøj "Der var engang" - Prinsesser

Dyne betræk og pude betræk med middelalderlige prinsesser motiver. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Derfor er det sikkert at bruge for alle børn. Bagsiden er lilla. Bør vaskes ved 30 grader.
549,00 kr. Uden levering

Junior sengetøj "Der var engang" - Riddere

Dyne betræk og pude betræk med middelalderlige riderrer motiver. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Derfor er det sikkert at bruge for alle børn. Bagsiden er lysegrå. Bør vaskes ved 30 grader.
549,00 kr. Uden levering

Junior sengetøj - Blade

Lækkert og blødt sengetøj med unikt motiv. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Derfor er det sikkert at bruge for alle børn. Bagsiden er grøn. Bør vaskes ved 30 grader.
549,00 kr. Uden levering

Junior sengetøj - Fugle

Dyne betræk og pude betræk med fugle motiv. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Derfor er det sikkert at bruge for alle børn. Bagsiden er grå. Bør vaskes ved 30 grader.
549,00 kr. Uden levering

Junior sengetøj "Hvem bor her?"

Junior sengetøj "Hvem bor her?" - sjov illustration med træet hvor der er mange detaljer og små firnurligheder
549,00 kr. Uden levering

Voksne sengetøj - Fugle

Dobbelsidig sengetøj i voksne størrelse. Dyne betræk og pude betræk med fugle motiv. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Derfor er det sikkert at bruge for både børn og voksner. Bør vaskes ved 30 grader. Dunebetræk: 150 cm x 200 cm, pudebetræk 50 cm x 60 cm.
749,00 kr. Uden levering

Sengetøj til børn

Sengetøjet til børn er i en kvalitet for sig, og dekoreret med unikke mønstre og farverige illustrationer.

Hos Unik Barnebutik finder du sengetøj til børn og sengetøj til junior samt babysengetøj. Sengetøjet fås i flere varianter hvor farverne og illustrationerne er designet unikt så det passer til både drenge og pige, om det er sengetøj med prinsesser eller riddere, så finder du det her.

Vi kender det selv at komme i seng hvor der er nyt sengetøj på er en kar og dejlig fornemmelse.

Alt vores sengetøj til babyer, børn og junior er certificeret og fremstillet i allergi venlige materialer.

Vi leverer sengetøjet til børn hurtigt, så vi sender det samme dag som bestillingen kommer.

 

Hvordan udvælger man babysengetøj?

 

  1. Materiale - sengetøj til babyer skal være sikkert, derfor er det vigtigt, at det er Øko - Tex certificeret. Det bedste babysengetøj laves af bomuld eller bambus.

  2. Køb sengetøj med et fyld. Det er faktisk en pude og en dyne med et flot print, men du må gerne bruge et ekstra betræk på det. Sådan et sengetøj er anti-allergisk, fordi det vaskes sammen med fyldet, så er det nemt at holde puden og dynen ren ( ikke kun betrækket).

  3. Babysengetøj skal ikke have hverken knapper eller lynlåse. Babyer undersøger verden ved at tage alt op til munden. Derfor skal alle små ting fjernes fra babys omgivelser.

  4. Babypuden skal være flad. En flad pude er den mest sikre til babyen, fordi den forhindrer vuggedød. En af risikofaktorerne er nemlig en blød pude.

  5. Babysengetøj skal være varmt, let og blødt. Det skal være behagelig at sove.

  6. Babysengetøj skal være flot. Man har det bedre når man omgiver sig selv med flotte ting.

  7. Babysengetøj skal være af god kvalitet. Det skal tit vaskes, derfor køb altid sengetøj der er lavet af godt materiale, så det forbliver blødt og flot efter mange vaske. Når de små skal puttes, og det er ved at være sengetid, er det bedste at mærke kvaliteten og det dejlige bløde stof der smyger sig omkring kroppen. Hvis de ikke kan sove med det samme er der rig mulighed for at deres fantasi kan få en masse ud af de unikke mønstre på baby sengetøjet, mens dagens oplevelser finde den rette hylde inden de skal sove.

Alle vores babysengetøj er lavet af bedste materiale, er anti-allergisk og Øko-Tex certificeret. Alle varer er produceret i Europa, de kommer fra niche producenter, derfor er de så unikke.