Søg
Filters
Close

Hvorfor skal en baby have denne bog?

Hvorfor skal en baby have denne bog?

Børn elsker bøger. Det gør også de små. Før de begyndte at læse, leger de med bøgerne, smider med dem, bider i dem, kigger på billederne og  lytter til historierne. Bøgers værdier og engagement er utallige.

Der er en slags bog, der er værd at bemærke: Quiet Book.

Quiet Book ( “soft book”, “busy book” ) er en bog, lavet af filt eller stof. Den indeholder forskellige opgaver, som barnet laver stille og roligt, og bliver meget koncentreret af. Derfor er Quiet Book det rigtige navn.

Bogen  er skabt til at udvikle forskellige evner.  Opgaverne fokuserer oftest på:

 

  • finmotoriske evner

  • farveidentifikation og tilpasning

  • forme identifikation og tilpasning

  • tælle

  • koncentration

  • gruppering

  • spil ( puzzle, memory)

 

Typisk  er bogen designet til børn mellem 2 og 5 år, men den kan også bruges af mindre eller større børn.  Min søn var 1 år, da han fik sin Quiet Book, og han var helt vild med at tage elementerne af siderne og samle dem sammen. Quiet Book har en faktisk lang levetid, for børn kan lege med den på forskellige måde, afhængig af alderen.

Bogen af håndlavet og, lad os være ærlige, det kræver lang tid og meget arbejde for at lave den. Du kan prøve at lave den selv, eller du kan købe den her: Quiet Book version 1 , Quiet Book version 2 

I unikbarnebutik.dk findes 2 forskellige Quiet Books, en er designet til drenge og den anden til piger, men det er faktisk lige meget:) Bogen kan laves personlig, fordi der kan sættes barnets billede på den første side. Man får meget for pengene, fordi den indeholde 12 aktive sider ! Den er en perfekt gave, til både barnet og barnets forældre, der kan få lidt fred mens barnet leger og lærer med Quiet Book.Skriv en kommentar
You are running a Trial version of Nop Rich Blog