Fra 20 juni holder vi ferie :) Alle bestillinger sendes efter 04 juli 2022.

 

 
Søg
Filters
Close

Handelsbetingelser

Generelle Oplysninger, vilkår og handels betingelser hos www.unikbarnebutik.dk

Firma oplysninger:
Unikbarnebutik er ejet af HM Projects IVS
Etableringsår: 2016
CVR: 38989286

Adresse:
Sønderholmvej 18
Krajbjerg
8543 Hornslet / Danmark
Tlf: +45 52407377
info@unikbarnebutik.dk

Bankoplysninger:
Nordea
Reg. nr: 2709
Konto nr: 6278 123 888
Betaling:
Du kan betale med følgende betalingskort:
Dankort, Visa, Mastercard, Maestro, Visa electron, American Express,

Ved Bankoverførsel: Se under bankoplysninger.

Alle priser på www.unikbarnebutik.dk er inkl. moms i DKK. Der tages forbehold for:

  • pris/afgiftsændringer 
  • leveringssvigt 
  • force majeure 
  • udsolgte varer
  • trykfejl.

 

Reklamation:

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.
Hos Unikbarnebutik.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen. Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres eller erstattes denne vederlagsfrit af os eller af producenten. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Det er dit ansvar at følge og overholde vejledningen.
Anvendelse af reklamationsretten. Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Unikbarnebutik inden for rimelig tid efter manglen ved varen er opdaget. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Kunden opfordres til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangler i forbindelse med reklamationen. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare.
Unikbarnebutik kan ikke drages til ansvar for indirekte følgeskader, som varer solgt af Unikbarnebutik måtte have skabt. For procedure under reklamationer følger Unikbarnebutik købeloven. I det omfang Unikbarnebutik.dk måtte være ansvarlig, er ansvaret begrænset til det direkte tab og omfatter således ikke følgeskader o.a.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger.
Varen sendes til:

HM Projects IVS Sønderholmvej 18, Krajbjerg
8543 Hornslet / Danmark
Unikbarnebutik modtager ikke pakker pr. efterkrav.

 


Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@lovia-organic.dk.


Personoplysninger:
For at handle hos Unikbarnebutik.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Tlf. nummer
  • E-mail

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysninger registreres hos Unikbarnebutik.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Virksomhedsejeren af HM Projects IVS, Monika Marcussen, er den dataansvarlige, som har adgang til de oplysninger, der registreres om dig i Unikbarnebutiks dataregister.

Der opbevares ikke kundeoplysninger krypteret. Der transmitteres ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Unikbarnebutik.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Unikbarnebutik.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til HM Projects via e-mail til info@unikbarnebutik.dk