Fra 20 juni holder vi ferie :) Alle bestillinger sendes efter 04 juli 2022.

 

 
Søg
Filters
Close

Halloweenspil for børn

Halloweenfest

Hvis du holder en Halloweenfest, kan du bruge vores ideer for Halloweenspil for børn. De er sjove, uhyggelige og de behøver ikke mange materiale. 

Tilmeld også på vores nyhedsbrev her: www.unikbarnebutik.dk  og få en gratis E-Bog  med 18 sjove  og nemme Halloween opskrifter for børn. 

1. Sherlock Holmes 

Materiale: en fakkel

En person er Sherlock Holmes, og han/ hun går uden fra værelset. De resterende personer bestemmer hvilken ting Sherlock skal finde når han/hun kommer tilbage ind i værelset, og de gemmer den. Det kan være en bog, en ske, et bestemt stykke legetøj. De slukker lyset og Sherlock kan komme tilbage. Han/hun antænder faklen og begynder at lede efter tingen. Men Sherlock ved ikke hvad for en ting han/hun skal finde. De andre deltagere hjælper ham: de dirigerer ham ved hjælp af lyde: jo tættere Sherlock er på tingen desto højere larmer de. Efter Sherlock har fundet tingen, vælger han/hun den næste Sherlock.

2. De faldende hoveder

Materiale: vat, fakkel

Hver deltager får noget vat, og laver små bolde af det. De tegner ansigter på  boldene, hver person skal bruge forskellige farver. En fakkel hænges på en lampe, så lyset fra faklen rammer gulvet. Den skal hænge cirka 20 cm over gulvet.  Lyset slukkes, faklen antændes og spillet begyndes. Deltagerne kaster deres ``vathoveder`` på gulvet mod lyscirklen. Deltagerne får et point for hvert vathoved, som lander inde i circlen. 

Husk at, jo lavere faklen hænger, jo mindre bliver lyscirklen , og jo sværere bliver det at kaste vathovederne ind i lyscirklen. 

3. Et Skrig

Materiale: kort med numre på

Spilles udenfor, én deltager ( en detektiv) bliver indenfor mens de andre går udenfor, for eksempel i haven. De trækker hver ét kort med et nummer på. Så, skjuler/gemmer alle sig. Detektiven kommer nu ud og siger højt et nummer. Personen som har trukket det nummer skriger højt. Detektiven skal ud fra stemmen gætte hvem det er som der skriger. Når detektiven har gættet korrekt, kommer denne person ud og hjælper ham med at gætte de andre personer ud fra deres skrig. 

4. Et græskar løb

Materiale: et græskar og en kost til hver deltager.

Græskarerne kan være små eller store, det afhænger af hvor gamle børnene er. 

Deltagerne får deres græskar og kost. De skal nu løbe og skubbe deres græskar med kosten ind i et valgt mål. 

5. Mumieløb

Materialer: toiletpapir

Deltagerne vikler hinanden ind med toiletpapir, så de ser ud som en mumie. Så, løber de mod et valgt mål.

6. En Monsterkrop

Materiale: diverse bokse eller plastikposer/skraldeposer ( ikke gennemsigtige, man må ikke kunne se indholdet). 

En person er lederen. Han/hun gemmer en ting i hver boks/ plasticpose/skraldepose. Lederen fortæller nu en uhyggelig historie og fortæller i denne sammenhæng i hvilket område der er blevet fundet en monsterkrop. Deltagerne skal nu gætte hvilke dele af kroppen derv er i de forskellige bokse / poser. De stikker hånden ind, føler sig frem, og gætter derefter hvilken del af kroppen de tror de har fundet. 

Du skal bruge:

  • kogt spaghetti eller blomkål - som hjerne
  • skrællede vindruer - øjne
  • tørrede abrikoser - øre
  • Hårde popkorn (ikke poppede) - tænder
  • lange, tynde bananskiver- tunge
  • skrællet/pillet tomat ´- hjerte
  •  kyllingebryst - lever

7. Edderkoppeløb

Materiale: en plastik edderkop og  et sugerør til hver deltager

Lig plastik edderkoppen på et bord. Hver deltager får et sugerør. De skal puste edderkopperne mod målstregen. 

 

Skriv en kommentar