Søg
Filters
Close

Levering og fragtpriser

Levering og fragtpriser:

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra unikbarnebutik.dk        Unikbarnebutik.dk behandler alle former for bestilling omhyggeligt og ekspederer dem i den rækkefølge de ankommer i.

Unikbarnebutik.dk leverer din bestilling med DAO, GLS  eller andre.

Leveringstid i Danmark: 1-4 dage. Der er dog et par produkter, der har længere leveringstid ( for eksempel retro børnestol). Du kan tjekke leveringstid på produktsider.

Fragtpris ved selvafhentning i pakkeshop, pakkeboks eller posthus: 35,00 kr.

Fri levering over 750 kr. ( kun i Danmark).

Vi leverer vores produkter også til Færøerne og Grønland. Skriv til os hvis du gerne vil, at dine varer leveres til Færøerne eller Grønland.

Levering til Grønland og Færøerne

Pris til Grønland - 250 kr op til 5 kg.- med GLS

Pris til Færøerne - 230 kr. op til 5 kg.- med GLS

Leveringstid Grønland - 17-27 hverdage - med GLS

Leveringstid til Færøerne - 5-14 hverdage - med GLS

Levering af varer fra unikbarnebutik.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen/varerne udleveret.

Fortrydelsesret:

Du har som kunde hos unikbarnebutik.dk altid fuld fortrydelsesret i 14 dage efter modtagelse af varen. Fortrydelsesretten indtræder fra den dag man modtager varen. Ved ønsket om varereturnering, sendes en mail til: info@unikbarnebutik.dk eller et brev kan sendes til Unikbarnebutik. Medsend gerne kopi af faktura eller ordreseddel. Varen skal være os i hænde senest 14 dage efter. Fortydelsesret gælder ikke ved personligt fabrikerede varer ( for eksempel personlig børnestol med navn) .

Ved varereturnering har du som kunde i unikbarnebutik.sk ret til at få det fulde beløb af varens værdi retur. Som kunde hæfter man for eventuelle skader eller bortkomst under fragt. Returvarer sendes som pakke (track and trace), da den således kan spores indtil vi har modtaget den.

Betingelsen for fuld fortrydelsesret er, at varen tilbageleveres ubrugt og ubeskadiget. Varen skal være i samme stand, som ved overdragelsen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må man altså gøre det samme, som man kan i en fysisk forretning. Man kan således sagtens prøve tøjet på barnet, før man beslutter sig om den valgte størrelse passer, men fx. ikke fjerne eventuelle mærker, eller bruge tøjet til en fest. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet, betragtes den som brugt. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Unikbarnebutik.dk tilbagebetaler beløbet ved modtagelse af varen.

Returvarer sendes til:

HM Projects IVS Sønderholmvej 18, Krajbjerg

8543 Hornslet / Danmark

Unik Barnebutik modtager ikke pakker pr. efterkrav.