Søg
Filters
Close

Junior sengetøj

Junior sengetøj med farverige illustrationer og mønstre. Vores sengetøj er produceret i henhold til OEKO-TEX Standard 100, CE, der sikre allergitestet materialer og høj kvalitet.

De fleste af vores sengetøj er håndlavet, og derved er hver enkel unikt. Bestil online og vi sender samme dag. 

Vis som
Sorter efter
Vis per side

Junior sengetæppe - Fugle

Quiltet sengetæppe med fugle motiver. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Derfor er det sikkert at bruge for alle børn. Bagsiden er grå. Sengetæppet kan også bruges som let dyne. Bør vaskes ved 30 grader.
599,00 kr. Uden levering

Junior sengetæppe "Der var engang"- Prinsesser

Quiltet sengetæppe med middelalderlige prinsesser motiver. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Derfor er det sikkert at bruge for alle børn. Bagsiden er grå. Sengetæppet kan også bruges som let dyne. Bør vaskes ved 30 grader.
599,00 kr. Uden levering

Junior sengetæppe - Blade

Quiltet sengetæppe med blade motiver. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Derfor er det sikkert at bruge for alle børn.Hver blad har sit eget navn ( på dansk), bagsiden er grå. Sengetæppet kan også bruges som let dyne. Bør vaskes ved 30 grader.
599,00 kr. Uden levering

Junior sengetøj "Der var engang" - Prinsesser

Dyne betræk og pude betræk med middelalderlige prinsesser motiver. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Derfor er det sikkert at bruge for alle børn. Bagsiden er lilla. Bør vaskes ved 30 grader.
549,00 kr. Uden levering

Junior sengetøj "Der var engang" - Riddere

Dyne betræk og pude betræk med middelalderlige riderrer motiver. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Derfor er det sikkert at bruge for alle børn. Bagsiden er lysegrå. Bør vaskes ved 30 grader.
549,00 kr. Uden levering

Junior sengetøj - Blade

Lækkert og blødt sengetøj med unikt motiv. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Derfor er det sikkert at bruge for alle børn. Bagsiden er grøn. Bør vaskes ved 30 grader.
549,00 kr. Uden levering

Junior sengetøj - Fugle

Dyne betræk og pude betræk med fugle motiv. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Derfor er det sikkert at bruge for alle børn. Bagsiden er grå. Bør vaskes ved 30 grader.
549,00 kr. Uden levering

Junior sengetøj "Hvem bor her?"

Junior sengetøj "Hvem bor her?" - sjov illustration med træet hvor der er mange detaljer og små firnurligheder
549,00 kr. Uden levering

Voksne sengetøj - Fugle

Dobbelsidig sengetøj i voksne størrelse. Dyne betræk og pude betræk med fugle motiv. Trykt med japansk, vandbaseret og lugtfri farve, uden kemikalier. Derfor er det sikkert at bruge for både børn og voksner. Bør vaskes ved 30 grader. Dunebetræk: 150 cm x 200 cm, pudebetræk 50 cm x 60 cm.
749,00 kr. Uden levering

Sengetøj til børn

Sengetøjet til børn er i en kvalitet for sig, og dekoreret med unikke mønstre og farverige illustrationer.

Hos Unik Barnebutik finder du sengetøj til børn og sengetøj til junior samt babysengetøj. Sengetøjet fås i flere varianter hvor farverne og illustrationerne er designet unikt så det passer til både drenge og pige, om det er sengetøj med prinsesser eller riddere, så finder du det her.

Vi kender det selv at komme i seng hvor der er nyt sengetøj på er en kar og dejlig fornemmelse.

Alt vores sengetøj til babyer, børn og junior er certificeret og fremstillet i allergi venlige materialer.

Vi leverer sengetøjet til børn hurtigt, så vi sender det samme dag som bestillingen kommer.