Søg
Filters
Close
RSS

Blog

Julegaveideer – Hvad kan man give til børn i stedet for søde sager?

 

December er en rigtig sød måned. Sidste Jul fik min venindes datter (på 4 år) 6 kg søde sager ( !) De ventede til efter Jul og vejede det.

Børn i hele Europa spiser for meget sukker, selv om forældrene kender til alle de dårlige konsekvenser:

 

  • sukkerafhængighed                      
  • cari...

Dårlige Julegaveideer til babyer og børn
Dårlige Julegaveideer til babyer og  børn

 

 Hej og tak fordi du kom:) Jeg har skabet denne tekst, fordi jeg tror, at  det ikke er nemt at vælge en julegave til børn. Der er mange forskellige produkter: tusind af legetøj, tøj og tilbehør,  men ikke alle er gode og sikre til børn. Derfor  kan du finde nogle hjælp her, og finde ud af hvad du...

Bedste Unikke Julegaveideer til babyer og små børn

 

Babyer og børn få altid mange julegaver. Der er så mange produkter  at vælge imellem, så det kan være svært at beslutte hvilke gaver er de bedste. Derfor har jeg forberedet denne liste til jeres inspiration. 

Jeg kan godt lide gaver, som er af høj kvalitet, sikkre for børn, nyttige og multifunkt...

Bedste Julegaveideer til gravide og nybagte mødre

 

 

Julegave ideer 

Julen kommer snart og vi begynder at tænke på julegaver. Det er ikke nemt, fordi der er så mange produkter at vælge imellem.

I Julen 2014 var jeg stadigvæk gravid. `´ Stadigvæk´´, fordi jeg skulle føde senest 20 december:) Leon kom 8 dage for sent. Så, med min store mave åbnede jeg mine ju...

Sådan påklædes baby til natten

Baby nattøjVores søn Leon blev født i december. Jeg viste ikke hvordan jeg skulle påklæde ham til natten, så han ikke blev for kold eller for varm. Han var så lille og blid, og jeg var så stresset med plejen af ham! Heldigvist fandt jeg en ``instruktion`` om hvordan babyer skal påklædes til natten. Jeg har lig...

Bambus produkter - hvorfor er de perfekte for jeres børn og naturen?

Bambus fiber bliver mere og mere populært grundet det æstetiske aspekt og dets høje sundhedsværdi. Det bruges til at lave badeslag, sengetøj, tøj, tæpper til børn og voksne.

Bambus er perfekt for børn fordi:

  • Forhindrer irritation og betændelse i huden
  • Giver ikke allergiske reaktioner
  • Absorbere...
Halloweenspil for børn

Halloweenfest

Hvis du holder en Halloweenfest, kan du bruge vores ideer for Halloweenspil for børn. De er sjove, uhyggelige og de behøver ikke mange materiale. 

Tilmeld også på vores nyhedsbrev her: www.unikbarnebutik.dk  og få en gratis E-Bog  med 18 sjove  og nemme Halloween opskrifter for børn. 

1. Sherloc...

Efterårsferie ideer - Dag 5- Børnene er undervejs

 

Efterårsferie med børn

Efterårsferien er næsten slut. Mange familie skal hjem fra ferie. Børn kedder sig tit i bilen, i flyet eller i bussen hvis rejsen tager for lang tid. Derfor præsenterer vi her nogle nemme ideer til spil, som børnene kan spille i bilen eller flyveren. 

 

1. Fra A til Å

Materiale: en avis/ et ...

Efterårsferie ideer - Dag 4 - Halloween Forberedelse

 Efterårsferie med børn

Her finder I nogle Halloween-ideer. I kan downloade nogle figurskabeloner og bruge dem til at lave dekorationer med.  

1. En Skræmmende Tunnel

 Materiale: store papkasser, saks, tape, papir, maling, fantasi

Forbind papkasserne sammen med en bred tape, og byg en lang tunnel. Tunnellen kan forbi...

Efterårsferie ideer - Dag 3 - Børnene laver mad

Efterårsferie med børnIdag præsenterer vi menuen for hele dagen:) Alle opskrifter er nemme og hurtige, så børnene kan lave maden selv. Små børn kan også lave mad. De behøver lidt mere hjælp, men kan sagtens involveres i madforberedningen. Lad dem skylle grøntsager og frugt, presse appelsiner, tilsætte ingredienser og dek...