Søg
Filters
Close

Bedste Unikke Julegaveideer til babyer og små børn

 

Babyer og børn få altid mange julegaver. Der er så mange produkter  at vælge imellem, så det kan være svært at beslutte hvilke gaver er de bedste. Derfor har jeg forberedet denne liste til jeres inspiration. 

Jeg kan godt lide gaver, som er af høj kvalitet, sikkre for børn, nyttige og multifunktionelle. I kan finder nogle eksemple her:

1. Bad

Babyer og børn elsker et bad. Derfor er badelegetøj og badetilbehør en god gave.

 • Badelegetøj – 3 sjove bowlingkegler, som kan bruges i badet og på gulvet. De er CE mærket og håndmalet.

 • Badelegetøjspose – sjov og nyttig pose, som hjælper med at holde styr i badeværelset (så den er også en perfekt gave til mor). Den kan hænges op på væggen.

          Alt badelegetøj er lavet af sikkert materiale, uden ftalater. 

 

Baby julegave                              Julegabe baby                            

 

 Se mere om vores badelegetøj

2. Bad tekstiler

 • Badekåbe – en meget nyttig gave, som kan bruges i mange situationer: i hjemmet om aftenen, efter badetid, på stranden, ved svømmepølen. Det er en super flot og blød badekåbe, som er lavet af bambus. Det betyder at den er anti-allergisk, så hvert barn kan bruge den. Den er mere absorberende end andre badekåber. Derudover er den elegant og økologisk, derfor er det en rigtig flot gaveide. 

Julegave baDEKÅBE      

 

 • Badeslag – nyttig og flot gave til babyer og børn. Dette bambus badeslag absorberer fugt 60% bedre end bomuld, så der er nemmere at tørre barnets hud. Elegant med flotte mønstre. Det er en rigtig god julegave, fordi den er elegant, økølogisk og af meget god kvalitet. 

 

bABY BADESLAG

 

I kan læse mere om bambus babyprodukter på vores blog her

Se mere badeslag og badekåbe her

Souvenir

 • album, fotoramme

En gave som holder i mange år. Et album skal indeholde alle de fantastiske minder fra barnets liv de første år. Hvis forældre er tålmodige nok til at udfylde informationer eller aftrykke barnets små hænder og fødder i gips, så kan de være de mest fantastiske souvenirs i fremtiden.

 

Tøj

Især tøj er mere en gave til forældre end til en baby, det er altid en god løsning, hvis man ikke ved hvad man skal give. Jeg tænker at du nok vælger noget elegant, personligt eller behagligt.

Baby tøj

 

Bamse med en mission

Babyer og små børn elsker bamser. Bamserne er også de nemmeste gaveideer, så børn har altid mange af dem. Derfor er det godt at give en bamse som er lidt forskellig fra de andre og som har `` en mission``.

 • Whisbear – babyer kan ikke falde i sovn af sig selv. Desuden har de tit kolik, som hindrer dem i at sove. Derfor er Whisbear en perfekt og nyttig gave til babyer, der græder meget og vil ikke sove.  Den beroligende lyd af Whisbears hjerte, ´white noise``, som babyer kan huske fra prænataltid, hjælper dem med at falde til ro og gør det nemmere at putte babyerne. Whisbear med det ekstra svøb er alt som små babyer har brug for. Den specielle bamse hjælpe er ikke kun til for babyerne, der ikke vil sove men også til deres forældre.

 

Whisbird   

 

Læs mere om Whisbear the Humming Bear

 • Varmedunk – den hjælper med at putte babyer og børn når de har kolik eller ondt og når de er syge. Den kan bruges i mange situationer og derudover er den et flot legetøj. Perfekt julegave til babyer og børn!

 Baby varmedunk

 

 Se mere om Termofixi her

Gulvmåtte og gulvtæppe

Babyer og børn leger tit på gulvet, det er deres naturlige miljø. Dette er babyvarer, som har flere funktioner og som kan bruges til andet end kun en gulvmåtte eller et gulvtæppe. Derfor er de fantastiske gaver til babyer.

 • 2 i 1 babynest – den store babynest kan bruges som en typisk babynest til det nyfødte barn og bagefter kan den bruges som et stort legegulv. Den er multifunktionel, flot, sikker og sjov, og kan bruges i mange år. Derfor er det en fantastisk julegave, som alle børn og deres forældre vil elske.

Babynest      Babynest stor

Der er også en lille version af den store babynest, som kan bruges som et gulvtæppe når babyerne bliver store. Den er lidt større end den typiske babynest.

Babynest     Banynest

 

Læs mer om 3 i 1 babynest 

 

 • 2 i 1 skumpuslespil – dette puslespil kan bruges som gulvmåtte, fordi det er stort og blødt. Samtidig er det et sjovt legetøj, der kan bruges i mange år. Det er forskelligt fra andre, det har flotte mønstre med mange detaljer. 

  skumpuslespil            skumpuslespil

 Se mere om vores puslespil her

 • 3 i 1 Sovepose – en sovepose som kan åbnes og bruges som tæppe eller gulvtæppe. Den er meget nyttig, da den kan bruges i en barnevogn, som en sovepose eller et tæppe og som et gulvtæppe når I skal på besøg.

  Sovepose               Sovepose

Se mere om sovepose 

Bøger

Bøger er altid de gode gaver til alle. Stofaktivitetsbøger hjælper babyer med at udvikle sig og lære nye evner, de er et dejligt legetøj.

 •  – en af de bedste gaver til små børn. Den består af 12 aktive sider med forskellige aktiviteter. Børnene elsker at lege med den, og de har travlt mens deres forældre kan slappe af. Bogen er en perfekt størrelse til de små fingre og den er 100% håndlavet. Du kan vælge imellem 2 versioner. Min søn begyndte at lege med den da han var ca. 1 år.

  Quiet Book

Læs mere om denne unik Quiet Book

 • Kontrast Stofbøger – hvorfor er kontrastbogen god til babyer? Fordi babyer ikke kan se farver. Derfor kan hvide og sorte mønstre hjælpe med at stimulere babyers syn.

  Quiet Book    Quiet Book

 

Se mere om stofboger her 

Tekstil

Flotte og højkvalitetstekstiler er de venlige og nyttige gaver til babyer og børn.

 • Tæppe – blødt bomulds- eller bambustæppe kan bruges i mange år. De er perfekte når børn skal hygge sig, sove eller i barnevognen under gåturen.

  Tæppe – blødt bomulds

 

Eksempelvis dette tæppe her er designet specielt til gåture i klapvognen eller barnevognen, fordi det har en smart velcro fæstning:

Tæppe – blødt bomulds

 

Se mere babytæppe her

 • 2 i 1 Sengetøj – elegant, flot og blødt sengetøj som ikke behøver noget ekstra betræk. Det kan vaskes sammen, så er det hele bliver rent og sikkert for alle børn, også dem med allergi. De består af en blød dune og en sikker, flad babypude.
 • Sengetøj      Sengetøj      Sengetøj

Læs mere om 2 i 1 

 • Elegant sengelagen – hvorfor ikke bruge et sengelagen, som er farverigt og elegant? På denne måde får børn sikkert flotte og farverige drømme:) Sengelagen må ikke være kedeligt.

babysengetøj

Se mere af de unikke og elegante sengelager            

 • Flad babypude – babyer kan godt lide at putte med en pude, et tæppe eller en stofble. Det hjælpe dem med at falde til ro og med at sove. Denne babypude er sikker for babyer, fordi den er flad. Det forebygge at babyer blive kvalt af puden, så både babyer og deres forældre kan sove roligt om natten.

  babysengetøj     babysengetøj      babysengetøj

 Se mere babypuder

Babylampe

Børn er bange for mørke, derfor kan en lampe være en god julegaveidé. Det er også en god indretning til børneværelset.

 

Babygadgets – lille og billige gave til enhver baby

 • Babyspejl – spejlet kan bruges i bilen, men det kan også hænges på babysengen. Derudover stimulerer kontrastfarverne på spejlet babyens syn.

Babyspejl

 

Se spejlet her

 • En rangle – en tidsløs idé til en babygave.

  rangle

Se ranglen her

 • – en nyttig og flot gave til babyer. Babyer kan putte med den, farverne og mønstrene stimulerer babyens syn, fryserne stimulerer babyens evne til at tage fat i ting. Babyer elsker knitrestof som dette her.

 

Knitrestof

 

Se knitrestofet her

 

I kan købe disse produkter i vores webshop www.unikbarnebutik.dk Besøg os nu:) 

 

Skriv en kommentar