Søg
Filters
Close

Bedste Julegaveideer til gravide og nybagte mødre

 

 

Julegave ideer 

Julen kommer snart og vi begynder at tænke på julegaver. Det er ikke nemt, fordi der er så mange produkter at vælge imellem.

I Julen 2014 var jeg stadigvæk gravid. `´ Stadigvæk´´, fordi jeg skulle føde senest 20 december:) Leon kom 8 dage for sent. Så, med min store mave åbnede jeg mine julegaver og... jeg åndede lettet op. Ingen bleer, ingen brystpumpe, intet babytøj:)

Den gravide kvinde og den nybagte mor er først og fremmest en kvinde. Selvfølgelig, graviditet er en unik og speciel tid i vores liv, og vi elsker alle graviditets- og babyting.

Det er en god ide at give den kommende mor nogle gaver som:

 • Får hende til at føle sig elegant, eksklusiv og feminin,

 • hun kan bruge lang tid efter babyen er født

 • er smukke og lækre, så det er pænt at bruge dem

 

Her finder I nogle julegaveideer til den kommende og nybagt mor. Bliv inspireret!

 1. Kosmetik - Kosmetik er altid en god gaveide til kvinderne. Mavecreme, (jeg anbefaler Matas Mavecreme. Jeg brugte den i ca. 5 måneder og jeg fik ingen strækmærker!), bodybalm, body treatment oil (f.eks. Bio-Oil). Husk at gravide kan være meget følsomme over for lugte, derfor skal du vælge produkter uden parfume og uden kemi (parabener,ftalater) .

 

 1. Ammebluse – Normalt, efter graviditeten har den nybagte mor ikke så meget tøj, som hun kan bruge. Derfor kan du give hende en smuk ammebluse eller en skjorte. Prøv at finde en som er smuk og praktisk på samme tid.

 

Ammebluse

 1. Amme-natkjole – at amme en baby skal være så nemt som muligt, også om natten. Derfor er en amme-natkjole en god gave. Prøv at finde en som er både smuk og nyttig. På denne måde kan den også bruges efter moren er stoppet med at amme.

 

 1. Oplevelse – en massage, en luksus ansigts- eller kropsbehandling, et wellness ophold. Der er forskellige behandlinger, som er mulige for den gravide at få. Da jeg var gravid fik jeg en speciel graviditetsmassage og det var helt fantastisk! Denne slags kropsbehandling er en perfekt gave til den nybagte mor, som tit har brug for at gøre lidt ekstra for sig selv.

 

massage

 

 1. Graviditetspude – mange gravide lider af rygsmerter. Derudover, er det hårdt at sove om natten, fordi det er svært at finde en behaglig sovestilling. Jeg var nødt til at sove på maven, men tiden kom hvor at jeg ikke længere kunne sove sådan. Derfor fik jeg en graviditetspude af min mand og jeg syntes, at det var den bedste gave man kunne give til en gravid:) Den er lang, den giver perfekt komfort og hjælper dig til en komfortabel søvn. Oven i købet kan den bruges lang tid efter graviditeten, for eksempel som ammepude og babynest (bybyrede). Jeg brugte den til at sove med i mange måneder, fordi den er så behaglig.

 

Graviditetspude Sleepy C    Graviditetspude

                     

Se alle graviditetspude her

 

 1. Pusletaske – den er nødvendig for enhver mor. Den skal være vandtæt og nem at vaske. Og selvfølgelig skal den være stor nok til at opbevare alle nødvendige babyting:) Denne 3 i 1 pusletaske har også en ekstra fordel: den kan bruges i mange år som strandtaske eller den normale hverdagstaske. Faktisk, er det 3 forskellige tasker: den indeni farverige taske, den yderste gennemsigtige del af tasken og den lille tilbehørspose. Så den er perfekt for alle, ikke kun den nybagt mor.

Pusletaske   Pusletaske     Pusletaske

 

Se alle pusletaske her

 

 1. Tilbehørspose- en lille multifunktionel pose er meget nyttig til enhver mor. Den kan bruges til babytilbehør, til bleer, det beskidte babytøj og skiftetøj, men også til personlige ting, som for eksempel kosmetik. Hver mor skal sikkert have en.

Pusletaske     Pusletaske     Pusletaske

Se alle tilbehørspose

 

 1. Tilbehør – for eksempel et pusleunderlag. Men kan et pusleunderlag være elegant? Ja, der kan det godt:) Dette La Millou pusleunderlag har et smuk og originalt design, det ser ud som et smukt billede. Der passer ind i enhver pusletaske. Det er meget unikt at skifte bleer på dette pusleunderlag.

 

Pusletaske - tæppe

 Oh My Deer! - Læs mere om vores pusleunderlag

 

 1. CD eller bøger – du kan finde nogle CDer med speciel musik, som får den gravide til at slappe af. Og selvfølgelige er der mange forskellige bøger til kommende mødre. Prøv at finde en som er lidt sjov og fortæller om graviditet og forældreskab på en underholende måde (eksempelvis Kaz Cookes ``The rough guide to pregnancy and birth``).

 

 1. Bambus svøbBambus svøb er en god gave ikke kun til babyer men også til mødre, fordi det ikke er en typisk stofble. Dette bambus svøb er meget smuk og elegant. Det er en perfekt gave til kvinder som elsker smukke og eksklusive produkter. Derudover er det et sikkert produkt til babyer.

  

Bambus svøb        Bambus svøb

 

Se mere babysvøb

 

 1. Dana´s Høne – hvorfor er denne ammepude så unik? Fordi den ikke er en typisk ammepude. Den er smuk og lækker og den kan bruges lang tid efter at moren er stoppet med at amme. På grund af det sjove og originale design er det en elegant pyntepude. Derudover kan den bruges som en nakkepude og som støtte til den bærbare computer. Så denne ammepude skal ikke smides ud efter nogle måneder. Og børn elsker den!

 ammepudeammepudeammepude

 

 

Læs mere om Danas Høne

Skriv en kommentar